Catalunya Israel

Fòrum d'agermanament entre Israel i els Països Catalans
 
ACAIÍndexFAQCercarRegistrar-seLlista de MembresGrups d'UsuarisIniciar SessióARCCI

Comparteixi | 
 

 Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts

Ir abajo 
AutorMissatge
Dissident

avatar

Nombre de missatges : 16
Registration date : 01/06/2010

MissatgeAssumpte: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   Dt Jun 01, 2010 9:29 pm

Hanin Zoabi, l'única diputada israeliana que formava part de la "Flotilla de la Llibertat", ha criticat amb duresa l'ofensiva de l'exèrcit del seu país. Segons ha explicat aquest dimarts, el comando va actuar amb la intenció de "causar el màxim nombre de baixes per impedir futures iniciatives similars". És a dir, per fer escarmentar els activistes propalestins. També han denunciat la brutalitat de l'acció les diputades alemanyes del partit d'esquerres Die Linke que també eren al vaixell atacat, que han afirmat que es van sentir "segrestades" i com si fossin "al mig d'una guerra".

Hanin Zoabi, diputada del partit Balad a la Knesset israeliana, ha anava al "Mavi Marmara", el vaixell atacat per un comando d'elit de l'exèrcit d'Israel, on anaven 750 persones, la majoria de nacionalitat turca, i també dos cooperants de Taradell i un periodista valencià. Zoabi considera evident que la intenció de l'exèrcit era provocar morts. "Era clar, per les dimensions de la força amb què l'exèrcit d'Israel va abordar el vaixell, que el propòsit no era aturar-lo, sinó causar el màxim nombre de baixes per impedir iniciatives similars en el futur".

Zoabi ha negat que l'exèrcit respongués a una provocació dels activistes. "El nostre objectiu era trencar el bloqueig. No teníem plans per a un enfrontament, Israel va dur a terme una operació militar provocadora", ha afirmat. Zoabi ha parlat aquest dimarts des de Jerusalem, després de ser interrogada al matí i alliberada gràcies a la immunitat parlamentària de què gaudeix.

També s'han sentit crítiques d'Annette Groth i Inge Höger, diputades el partit alemany Die Linke. Groth ha considerat "un acte de barbàrie" l'atac i ha posat en dubte que el balanç sigui de 9 morts, com assegura Israel. Höger ha afirmat haver-se sentit "segrestada" per l'exèrcit.

Juntament amb elles formava part de la flota l'exdiputat del mateix partit Norman Paech, que ha afirmat que s'esperava "qualsevol cosa de l'exèrcit israelià, però no pas amb aquesta brutalitat". Paech ha afegit que va veure gent defensant-se amb pals de fusta, però no "destrals i barres de ferro", com ha dit Israel.
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Fed UpNombre de missatges : 36
Registration date : 28/12/2008

MissatgeAssumpte: Re: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   Dc Jun 02, 2010 1:46 am

La cosa més evident és la intenció dels "activistes" a provocar morts.
Aconsello mirar aquest video abans de tragar-te la demagògia barata de l'article citat:

https://www.youtube.com/watch?v=0LulDJh4fWI&feature=player_embedded

Si seguexes creient que el cas ha sigut un de brutalitat injustificable contra un grup de "pacifistes", doncs, serà perquè la demagògia et segueix cegant.
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
vilaboi

avatar

Nombre de missatges : 43
Registration date : 26/01/2010

MissatgeAssumpte: Re: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   Dc Jun 02, 2010 10:24 am

La demagògia és evident en els periòdics espanyols i també en els europeus, ningú cau en el compte que Hamás és una organització terrorista ho saben de sobres per això l'ONU no a condemnat a l'ESTAT D'ISRAEL, també sap que el grup turc -Isani Yardin Vafki- forma part d'un grup de suport a la yihad internacional i és membre de UNION OF GOD, organització que agrupa més de cinquanta organitzacions fonamentalistes, però el problema des del nostre punt de vista és que Israel a caigut en el parany dels terrorista han enviat gent a la massacre i s'a picat l'ham, s'hauria de fer les coses d'altra manera perquè els morts carreguen de raons als terroristas. Israel té raó però va a la presó, algú en el Tzahal a comes un error, la propera flotilla veureu com ho "fan" d'altra manera. De tota manera sempre amb Israel. Shalom.
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
vilaboi

avatar

Nombre de missatges : 43
Registration date : 26/01/2010

MissatgeAssumpte: Re: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   Dc Jun 02, 2010 1:29 pm

Informe de ACOM sobre flotilla pro Hamas en Gaza

Este informe contiene la información actualizada sobre el incidente flotilla de Gaza. La información actualizada se proporcionará, cuando esté disponible.

Puntos clave

- Fuerzas israelíes irrumpieron en la flotilla de Gaza esta mañana temprano, con al menos 10 muertos entre los miembros de la flotilla de apoyo al régimen de Hamas

- Antes del incidente, Israel ofreció la transferencia de la ayuda llevada por los manifestantes a la Franja de Gaza a través de las fronteras terrestres, tras los controles de seguridad. Si bien ha comprometido a facilitar el flujo de ayuda a Gaza, Israel no permitirá que la costa de Gaza se convierta en un corredor para las transferencias de armas a Hamas.

- Se ha producido una reacción de ira, en particular, de Turquía, los palestinos y los árabes israelíes. Las organizaciones internacionales están exigiendo explicaciones a Israel.

- Ministros israelíes han expresado su tristeza por las muertes, pero destacaron que los manifestantes actuaron con violencia contra las fuerzas israelíes, incluyendo armas de fuego. Israel también ha destacado que IHH, el grupo turco que participan en la flotilla, tiene un historial de apoyo al terrorismo

¿Qué ha pasado?

- El 28 de abril, el Movimiento Free Gaza y la organización turca IHH, anunciaron que tenían la intención de enviar, el 24 de mayo, una flotilla a la Franja de Gaza. Más tarde, esta fecha fue pospuesta para finales de mayo. El objetivo declarado de la flotilla, denominada "La Flotilla de la Libertad", es eludir los existentes canales de ayuda humanitaria y hacer puerto en la Franja de Gaza, a pesar de las restricciones marítimas israelíes que existen en la región. Esta es la cuarta flotilla puesta en marcha por la organización.

- En las semanas previas a la salida de la flotilla, se hicieron extensos esfuerzos políticos y diplomáticos con el fin de aclarar, más allá de cualquier sombra de duda, que los suministros podían ser transferidos a la Franja de Gaza a través de los canales existentes, después de la aprobación de seguridad.
- Temprano el lunes 31 de mayo, una flotilla de seis barcos de activistas pro- Hamas con origen en Turquía intentaron llegar a la costa de Gaza
- Antes del asalto, las autoridades marítimas israelíes advierten insistentemente a la flotilla de que están penetrando una zona restringida y le conminan a transferir su carga a Gaza por tierra, tras ser inspeccionada en el puerto de Ashdod. https://www.youtube.com/watch?v=P6jDIQr59Sk

- Los barcos de la flotilla fueron interceptados por los buques de la Armada israelí a unos 60 kilómetros de la costa, al parecer en aguas internacionales. La marina israelí les advirtió que de que Gaza está bajo bloqueo naval. La marina israelí invitó a los barcos para entrar en el puerto de Ashdod, al norte de Gaza, y se comprometieron a transferir la ayuda humanitaria a Gaza bajo su supervisión, según la normativa de las autoridades israelíes. La flotilla siguió para tratar de llegar a la costa de Gaza.
- Un equipo de la unidad de elite de comandos navales israelíes Shayetet 13 abordaron los barcos pro Hamas a 4 de la mañana desde helicópteros. Parece que cinco de los barcos fueron capturados sin violencia, pero que en el más grande, el Marmara de bandera turca, soldados de Israel se encontaron resistencia violenta, que las autoridades israelíes describieron como un intento de linchar a los soldados.
- El ejército israelí dice que sus soldados fueron atacados con armas de fuego y otras armas, incluidas las navajas y barras de metal. Imágenes de televisión turca muestra de aterrizaje soldados israelíes en las cubiertas de los barcos y de inmediato son atacados por hombres con palos. En la lucha posterior por lo menos diez, y posiblemente hasta diecinueve de los manifestantes murieron y diez soldados israelíes fueron heridos, cuatro de gravedad. Un soldado fue apuñalado y dos tienen heridas de bala, al parecer con armas de fuego arrebatadas a los soldados. http://idfspokesperson.com/2010/05/31/pistols-found-on-flotilla-activists-31-may-2010/

¿Quiénes estaban en los barcos de protesta y cuál era su objetivo?

- Parece que unos 700 activistas estaban en los barcos, incluyendo legisladores europeos y militantes de varias nacionalidades europeas. El Marmara parece que transportaba más de 500 personas.

- Las organizaciones implicadas en el la flotilla pro-Hamas incluyen la turca Insani Yardim Vakfi (IHH)

- El IHH ha sido acusado de ser un movimiento extremista islámico con antecedente de apoyo al terrorismo. (Para un informe sobre IHH por el Instituto Danés de Estudios Internacionales, pinche: http://www.diis.dk/graphics/Publications/WP2006/DIIS%20WP%202006-7.web.pdf

- Un informe recientemente publicado por el Centro de Información de Inteligencia y Terrorismo ha informado de que el domingo 30 de mayo, a las 13:10, el líder del IHH, Bulent Yildirim, fue entrevistado a bordo del buque turco Marmara Mavi, que participa en la flotilla. Durante la entrevista, se ve a Yildirim en la cubierta de la nave cargando a un bebé, y establece que los niños fueron llevados en la flotilla islamista como un medio para impedir que Israel sobre el buque. A la luz de esta entrevista, se puede suponer que los otros niños se encuentran a bordo con el fin de ser explotadas con fines propagandísticos y para disuadir a las fuerzas de seguridad israelíes de actuar contra los activistas a bordo http://www.terrorism-info.org.il/malam_multimedia/English/eng_n/html/hamas_e108.htm

- Los grupos involucrados rechazaron las peticiones de los activistas israelíes la semana pasada para entregar los paquetes y cartas al soldado israelí Gilad Shalit, que ha sido mantenido cautivo por Hamas en la Franja de Gaza sin ningún tipo de contacto externo desde 2006.

¿Cuál es la política de Israel sobre el acceso a la Franja de Gaza?

- Israel no ocupa Gaza. Israel evacuó unilateralmente la franja de Gaza en el año 2005. Desde entonces, más de 8 mil cohetes lanzados desde Gaza han tenido como objetivo poblaciones y civiles israelíes.

- Israel facilita el paso de alrededor de cien camiones al día de la ayuda a Gaza a través de su frontera terrestre. No hay límites en la cantidad de ayuda, pero Israel restringe los tipos de bienes que permitirá entrar, para evitar que puedan ser utilizados con fines hostiles por el régimen de Hamas en Gaza.

- Israel está preocupado por evitar cualquier acción que fortalecerá el gobierno de Hamas en Gaza, en el contexto de la brecha entre Hamás y la Autoridad Palestina en Cisjordania. A diferencia de Gaza, la Ribera Occidental ha visto una mejora considerable en la circulación y acceso en los últimos dos años debido a una mayor cooperación entre Israel y la Autoridad Palestina.

- Israel insiste en que toda la ayuda a Gaza debe ser controlada para asegurarse de que no incluye armamento. Se mantiene un bloqueo naval a fin de evitar que la costa de Gaza se pueda convertir en un corredor para la importación de armas a Hamas. Hamas ya ha realizado esfuerzos considerables para rearmarse y mejorar su arsenal con armas iraníes de contrabando bajo la frontera entre Gaza y Egipto.

- Egipto, que considera que Hamas representa una amenaza importante para su propia seguridad, no permite casi ningún tránsito de bienes o personas a través de su frontera con Gaza, pero grandes cantidades de mercancías entran en la franja a través de túneles bajo la frontera entre Gaza y Egipto.

- Para más detalles vea este informe de la organización británica BICOM sobre la política de Israel en relación al acceso de bienes a Gaza http://www.bicom.org.uk/context/research-and-analysis/spotlight/gaza-facts-and-analysis/analysis/bicom-briefing--israeli-policy-on-access-to-gaza-update

¿Cuál ha sido la reacción en Israel?

- En una conferencia de prensa, el ministro de Defensa israelí, Ehud Barak expresó su pesar por los acontecimientos, pero insistió en que la responsabilidad recae sobre los organizadores de la flotilla. Afirmó que las fuerzas israelíes implicadas estaban bien entrenados, y actuaron sólo para defenderse. Destacó, asimismo, que existe un procedimiento bien establecido para enviar ayuda a Gaza, y que era inaceptable permitir que los barcos llegaran a Gaza sin controles de seguridad, lo que establecería un precedente para un corredor de contrabando.

- El Viceministro de Relaciones Exteriores Danny Ayalon, dijo que Israel lamenta la pérdida de vidas e hizo todo lo posible para evitar este resultado, pero destacó los activistas tenían una intención de violencia, sus métodos fueron la violencia, y el resultado fue la violencia

¿Qué pasará ahora?

- La situación en el mar todavía no está perfectamente clara y las autoridades israelíes informan que la situación todavía no está bajo control.

- Israel ha dicho que va a descargar y comprobar las ayudas en el puerto de Ashdod y la transferencia de la ayuda que se le permite entrar en la Franja de Gaza a través de los pasos terrestres habituales en la frontera entre Israel y Gaza. Los manifestantes serán atendidos por las autoridades de inmigración israelíes.

Aspectos legales

- Según el Acuerdo Interino firmado por la Autoridad Palestina e Israel, acuerdo apoyado por la comunidad internacional, el mar frente a la costa de la Franja de Gaza está sometido al control naval israelí e Israel está encargado de mantener la seguridad en el área. De conformidad con el acuerdo mutuamente aceptado, la entrada de buques extranjeros en zonas marítimas fuera de la costa de Gaza está prohibida.

- Bajo ese principio, Israel ha emitido una notificación de advertencia a todos los buques extranjeros de mantenerse fuera de la designada zona marítima. Acceder a esta zona pone en peligro a los pasajeros de la embarcación e interfiere con los esfuerzos de seguridad de la Marina israelí.

- Las operaciones de seguridad israelíes en la región, que se centran en la prevención de infiltraciones de terroristas o de transferencias masivas de armas, se derivan de las prácticas aceptadas de legítima defensa y de conformidad con acuerdos firmados entre la AP e Israel.

Información adicional

- La Franja de Gaza está controlada por Hamas, un régimen terrorista hostil que se niega a reconocer a Israel, que ha hecho amenazas contra Israel y que continúa ampliando sus capacidades militares. Debido a la amenaza que representa Hamas, ciertas limitaciones y restricciones han sido impuestas. Estas limitaciones se extienden también a los canales marítimos.

- No hay ninguna crisis humanitaria en la Franja de Gaza. Los suministros continúan entrando a Gaza, a través de los existentes cruces humanitarios. Estos esfuerzos reflejan la política de israelí de cooperar con las organizaciones internacionales y de garantizar la continua asistencia a la Franja de Gaza.

- Desde enero de 2009, los dos barcos que trataron de violar el bloqueo naval han sido detenidos de conformidad con el derecho internacional, y las mercancías a bordo han sido transferidas a la Franja de Gaza, a través de los canales terrestres existentes. Una oferta similar se les había extendido a los organizadores de la flotilla, que la desestimaron sumariamente, lo que refleja los objetivos de provocación de la flotilla.

- Israel se retiró unilateralmente de la Franja de Gaza en 2005. Durante los siguientes dos años, la Autoridad Palestina fracasó en detener el terrorismo palestino. A pesar de los ataques en curso, que incluyeron el secuestro del soldado Gilad Shalit, Israel optó voluntariamente por permitir, virtualmente sin obstáculos, el paso de mercancías y personas hacia y desde Gaza, con sujeción a las restricciones de seguridad.

- Tras el golpe de Hamas en la Franja de Gaza, en junio de 2007, los ataques terroristas y el lanzamiento de cohetes aumentaron dramáticamente. En consecuencia, en septiembre de 2007, el Comité Ministerial Israelí para Asuntos de Defensa Nacional, definió a la Franja de Gaza controlada por Hamas, como una entidad hostil.

- Israel insiste en mecanismos que garanticen sus intereses de seguridad. En ausencia de tales mecanismos, Israel no tiene más remedio que establecer ciertas restricciones para garantizar la seguridad israelí y para evitar el fortalecimiento militar de Hamas. Esta política ha sido objeto de continua revisión y controles por parte del máximo órgano judicial de Israel - el Tribunal Supremo.

- Las transferencias humanitarias continúan funcionando, proporcionando a la población local alimentos, suministros y asistencia médica. Este esfuerzo se lleva a cabo en plena coordinación con las ONG que operan en la región. Hoy en día, es evidente que estas medidas han desempeñado un papel vital en la preservación del nivel de vida dentro de la Franja de Gaza, asegurando que no haya crisis humanitaria en la Franja de Gaza.

Camiones Suministros Evacuaciones Combustible

(toneladas) Médicas (mill. de litros)
Enero 1.841 40.009 1.453 6,9

Febrero 2.208 52.128 1.239 6,3

Marzo 2.190 54.688 1.349 5

Abril 2.528 60.626 1.339 5.8

Sumas 8.767 207.451 5.380 24

ACOM deplora la tragedia humana vivida esta mañana

- La lógica "del martirio" de Hamas y su batalla mediática contra Israel está pervirtiendo una tragedia en una oportunidad de propaganda

- ACOM deplora el trágico resultado en víctimas de la acción de esta mañana, pero responsabilizamos totalmente de lo sucedido al gobierno terrorista de Hamas que ha organizado un acto mediático con el objetivo de una escalada que sirva a sus deplorables intereses.

- Una vez mas, Hamas usa escudos civiles para multiplicar el impacto de sus actividades con absoluto menosprecio por la vida humana

- Hamas es una organización terrorista según la Unión Europea

- La organización IHH es una entidad que financia y alienta las actividades de una organización terrorista; los cooperantes internacionales que participan apoyan a estas organizaciones.

- El embargo a Gaza es sólo parcial; no es aplicable a Medicinas y alimentos de primera necesidad. Hasta la fecha ha habido un millón de toneladas de alimentos mandadas desde Israel; es decir aproximadamente 1000 kilos por habitante en 18 meses.

- El embargo se debe a la realidad del reabastecimiento de armas por parte de Hamas, armas que son usadas para el acoso contra la población civil israelí

- El joven soldado israelí Guilat Shalit cumplirá el 25/6 cuatro largos años en cautiverio en contravención de los mínimos establecidos por la Convención de Ginebra. La flotilla “humanitaria” no se dignó en atender sus derechos humanos

- El Estado de Israel trató en todod momento de hacer desistir a los miembros de la flotilla islamista de su actuitud de contravener la legalidad, ofreciendo la transferencia de los bienes por tierra, tras su inspección. La oferta fue rechazada, pues el objet9ivo de la flotilla no era, obviamente, humanitario

- Tras rechazar con lenguaje violento los intentos de la marina israelí, los activistas “humanitarios” y “pacifistas” de la flotilla intentaron linchar a los soldados israelíes que asaltaron las embarcaciones, produciéndose un tiroteo. Los militantes se habían armado y preparado al efecto https://www.youtube.com/watch?v=uVd-pAQ5X7M

- Como lamentable resultado, más de una docena de activistas han muerto. También hay diez soldados israelíes heridos, uno apuñalado y dos por arma de fuego. http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3896796,00.html%20https://www.youtube.com/watch?v=pHXzeFJxJgw

- El momento del intento de linchamiento contra los soldados israelíes https://www.youtube.com/watch?v=bU12KW-XyZE&feature=player_embedded

https://www.youtube.com/watch?v=gYjkLUcbJWo&feature=player_embedded

- En el pasado, Israel ha interceptado embarcaciones con armas con destino a la franja de Gaza https://www.youtube.com/watch?v=pcZKMIFlprw

- Ningún gobierno puede permitir que personas no identificadas e intenciones hostiles desembarquen material desconocido contra sus regulaciones fronterizas. Las fuerzas de seguridad españolas han interceptado y asaltado en el pasado embarcaciones en aguas internacionales bajo la sospecha de que traficaban con drogas http://www.elmundo.es/elmundo/2006/02/21/sociedad/1140554587.html

http://www.eldia.es/especiales/Barco4500kcocaina/noticia20010830a.htm

- La situación de los Derechos Humanos en Turquía, origen de la flotilla, dista de ser óptima y el interés de los militantes que fueron a buscar a Gaza lo que podían encontrar mucho más cerca de casa, claramente demuestra sus intenciones anti-israelíes. Israel no ocupa Gaza, mientras Turquía ocupa en Norte de Chipre.

- ACOM condena igualmente la actitud del gobierno islamista turco. Sus propios problemas de terrorismo interno en el Kurdistán, combatidos con la solidaridad internacional, a pesar de las condenas sobre comportamientos excesivos por parte de su ejército, aconsejarían una mayor moderación a la hora de apoyar movimientos extremistas. Los movimientos recientes del gobierno de Ankara aproximándose al régimen teocrático de Irán no son en absoluto positivos para la estabilidad en la región y las posibles ambiciones europeas de Turquía y deslegitiman a ese gobierno como contraparte equilibrada y fiable.
Aquesta informació l'he obtingut de Fòrum Tzahal qui vulgui saber té informació de sobres. Klicando en els enllaços. Shalom study
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Jordi BenplantatNombre de missatges : 35
Registration date : 08/05/2007

MissatgeAssumpte: Re: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   Dc Jun 02, 2010 6:28 pm

Additional Info on Flotilla's IHH Connections to Terrorism
By Col.(Ret.)Jonathan Fighel2


1. Prominent among the coalition organizations participating in the aid flotilla scheduled to arrive in the Gaza Strip in the coming days is the Turkish IHH (*Insani Yardim Vakfi, IHH,* “humanitarian relief fund”). It is a radical Islamic organization which was established in 1992 and formally registered in Istanbul in 1995.

2. Already back in 1996,the organization was identified by the CIA as a radical Islamic humanitarian organization bearing the name of INTERNATIONAL HUMANITAIRE HILFSORGANIZATION (IHH) A.K.A International Humanitarian Relief Organization, whose main offices were located in Zagreb and Sarajevo, its Headquarters in Germany, established by a member of the Turkish Refah Party.
The CIA report mentioned that the organization was at that time in connections with Extremist groups in Iran and Algeria.

3. The January 1996 CIA report" “International Islamic NGOs” and links to terrorism" was declassified by the USA government after September 2001 Al Qaeda attacks in the USA as part of the government trails against captured Al Qaeda members facing trails in the US. The report portrays a large number of identified Islamic organizations linked to radical Islamic groups.

4. The CIA report deals with the charities and their involvement in terrorism in the context of the conflict situation at that time in Bosnia, where aiding Muslims in distress was an Islamic religious duty. Islamic activists dominate the leadership of the largest charities, and prominent
members of some smaller organizations have been identified as extremists.
The main objectives of these organizations include proselytizing, helping the needy, and defending Muslim communities from enemies. Where Muslims are engaged in armed conflict, some Islamic organizations provide military aid as part of a "humanitarian" package.

5. The entire major and most of the minor Islamic charities were significant players in the former Yugoslavia, particularly in aiding Bosnian Muslims. Their contributions represent a significant proportion of humanitarian aid in Bosnia. According to the US embassy in Riyadh, Saudi nationals alone gave $150 million through Islamic NGOs for aid to Bosnia in 1994. Most of the
offices of NGOs active in Bosnia are located in Zagreb, Sarajevo, Zenica, and Tuzla. Their field operations appear to be confined to the Muslim areas of Northeastern and Central Bosnia.

6. The CIA report identified INTERNATIONAL HUMANITAIRE HILFSORGANIZATION (IHH) as part of 15 organizations that employed members or otherwise facilitate the activities of terrorist groups operating in Bosnia. Some Islamic NGOs, not included in the list, have terrorist connections outside of the Balkans.

7. It should be noted that a small [art of the charities mentioned in the report were designated by the USA after the 1998 embassies bombings in Africa and the majority of them were designated only after 9/11.

8. Strangely enough, the IHH is not designated by the USA and was designated by Israel only in 2008 due to its connections with Hamas and its fronts within the Union of Good umbrella organization which was outlawed including its 36 affiliated associations.

The IHH as appears in the 1996 CIA report

------------------------------


1 Follow-up to ITIC Bulletin : "IHH, which plays a central role in organizing the flotilla to the Gaza Strip, is a Turkish humanitarian relief fund with a radical Islamic anti-Western orientation. Besides its legitimate philanthropic activities, it supports radical Islamic networks, including
Hamas, and at least in the past, even global jihad elements"(May 26, 2010).

2 Col.(Ret.) Jonathan Fighel is a Senior Researcher in the International
Institute for Counter Terrorism (ICT), IDC
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Dissident

avatar

Nombre de missatges : 16
Registration date : 01/06/2010

MissatgeAssumpte: Re: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   Dc Jun 02, 2010 8:39 pm

Donat que no rebateu els arguments que s'expressen en la notícia, jo tampoc entraré a valorar el que heu exposat i us respondre amb una simple pregunta, la resposta de la qual deixarà clar si podeu expressar opinions amb certa objectivitat:

¿Ha de rebre Israel alguna sanció o conseqüència per l'atac a un vaixell de bandera estrangera en aigües internacionals incomplint així la legalitat vigent que ha jurat respectar?
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Fed UpNombre de missatges : 36
Registration date : 28/12/2008

MissatgeAssumpte: Re: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   Dj Jun 03, 2010 1:51 am

Posar la pregunta així mostra una concepció absurda de la situació. Els "pacifistes" van atacar brutalment als soldats israelians i hi va haver resposta.

La "legalitat vigent" del qual parles no concep una situació així, ni la d'un vaixell embarcat expressament per a fer suport a Hamas, un grup internacionalment reconegut com a terrorista.

Legalment, on hi ha un risc immediat, l'autodefensa justifica l'ús de la força. On, com en aquest cas, s'estava utilitzant força mortal contra els soldats, l'us de força mortal com a resposta, per a neutralitzar el risc, és justificable.P.D. Si vols que alguns arguments siguin contestats punt per punt, potser hauries de tenir la consideració de dirigir-los directament al fòrum en la teva pròpia veu, en comptes de fer un copiar y pegar d'articles evidentment tendenciosos.
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
saisei

avatar

Nombre de missatges : 138
Localisation : Camp de Tarragona
Registration date : 18/01/2009

MissatgeAssumpte: Re: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   Dj Jun 03, 2010 10:17 am

Dissident, la pregunta està formulada de forma tendenciosa i parteix de premisses falses - o, si més no, no comprovades-. Per tant, no es pot contestar tal i com està formulada sense entrar en fa làcies. Potser si treus tot el que hi ha després de "sanció"...quedaria "Ha de rebre Israel alguna sanció"...i la resposta és NO...perquè defensar-se de terroristes no és punible.
Els del vaixell - en concret el vaixell on es van produir els morts- no eren pas "pacifistes" com voleu fer creure a través dels mitjans de comunicació. Un pacifista no agredeix ningú amb barres de ferro i ganivets...t'imagines en Gandhi agredint amb barres de ferro els soldats britànics? oi que no? què passa, que aquests "pacifistes" han estudiat pacifisme en una altra escola?
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
vilaboi

avatar

Nombre de missatges : 43
Registration date : 26/01/2010

MissatgeAssumpte: Re: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   Dj Jun 03, 2010 10:21 am

Sr. DISSIDENT: o tal vegada hauria de cridar-li Sr. Jutge, en primer lloc li contesto perquè s'assabenti Vè. de com es pregunta no prejutgand la resposta. 1º Té Israel Dret a l'EXISTÈNCIA? SI 2º ELS PAÏSOS VEÏNS LI RECONEIXEN AQUEST DRET? NO 3º Col·laboren amb Israel perquè no sigui atacada dintre de les seves fronteres? NO 4º sap Vd la quantitat de CASSANS i SCUDS llançats contra Israel? Quan no existeix collaboración sinó tot el contrari dic i és la meva opinió basada en fets no en contes "progre". ISRAEL te tot el dret e perseguir als terroristes on s'amaguin. EXEMPLES: França va capturar a Illich Ramirez per la DST a Sudan, tot el món occidental va felicitar a França-punt en comú terrorista sagnant- EUA persegueix terroristes en Pakistan Afgasnistan , etc. Gran Bretañaa executo dos terroristes sagnants a Gibraltar. ESPANYA: captura terroristes a França, amb la col·laboració d'aquesta. Fora desitjable que els "veïns" d'Israel colaboranran com ho fa França amb Espanya llavors FI DEL PROBLEMA. i ara pregunto. ¿Que fa un país com Turquia membre de l'OTAN prestant la seva bandera a dues organitzacions terroristes com Hamás i Hamir Zuabi del Bald?. Col·laborar amb el terrorisme Yihaidista. Em sembla que sóc clar amb Vd. pots exposar ARGUMENTS? I NO VAGUETATS, quan es parla cal sapigue tota la historìa, una cosa és ser dissident i l'altra no tindra ni idea. Shalom Twisted Evil
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
saisei

avatar

Nombre de missatges : 138
Localisation : Camp de Tarragona
Registration date : 18/01/2009

MissatgeAssumpte: Re: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   Dv Jun 04, 2010 11:50 am

Una cosa més sobre la legalitat al mar:
al Manual de Sant Remo sobre Dret Internacional aplicable als Conflictes Armats al Mar, es deixa ben clar que en situacions hostils de bloqueig a un territori conegut per la comunitat internacional com és el cas s'ha d'aplicar el que diu l'article 98: "Podran ésser capturades les naus mercants de les que es tingui motius raonables per creure que violen el bloqueig. Les naus mercants, previa intimació ofereixin manifestament resistència a la seva captura podran ser atacades".
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
vilaboi

avatar

Nombre de missatges : 43
Registration date : 26/01/2010

MissatgeAssumpte: Re: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   Dv Jun 04, 2010 5:44 pm

http://www.todosconisrael.com.ar/mes informació Sr. Jutge.
aixó no es dissidencia aixó es informació dels "mártirs". Shalom
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Dissident

avatar

Nombre de missatges : 16
Registration date : 01/06/2010

MissatgeAssumpte: Independència de pensament   Dl Jun 07, 2010 6:15 pm

Sr. vilaboi, veig que el primer que es digna a fer és mofar-se de mi, atacant-me a nivell personal i titllant de "Sr. Jutge" amb sorna.

Em rebaixaré al seu nivell i també li posaré un malnom, per mi ara vostè s'anomena Sr. Militar pel seu fervent amor a la parafernàlia militarista.

En quant a les respostes en general, estan farcides de falsedats. Acuseu als que no pensen com el govern d'Israel d'estar mal informats, i jo us acuso als acòlits incondicionals de creure's totes les mentides del govern. O és que em direu que el d'Israel és l'únic govern del món que sempre diu la veritat? Potser sí tenint en compte frases com: "De tota manera sempre amb Israel".


Per posar alguns exemples:

"El ejército israelí dice que sus soldados fueron atacados con armas de fuego y otras armas"
MENTIDA NÚMERO 1, l'exèrcit no ha pogut demostrar l'existència de cap arma de foc.

"No hay límites en la cantidad de ayuda, pero Israel restringe los tipos de bienes que permitirá entrar, para evitar que puedan ser utilizados con fines hostiles por el régimen de Hamas en Gaza."
MENTIDA NÚMERO 2, l'OMS declarà tenir tones de medicaments que el govern d'Israel no permet entrar a la franja.

"Afirmó que las fuerzas israelíes implicadas estaban bien entrenados, y actuaron sólo para defenderse"
MENTIDA NÚMERO 3, s'ha demostrat que es pot aturar un vaixell sense cometre assassinats d'activistes.

"El Viceministro de Relaciones Exteriores Danny Ayalon, dijo que Israel lamenta la pérdida de vidas e hizo todo lo posible para evitar este resultado, pero destacó los activistas tenían una intención de violencia, sus métodos fueron la violencia, y el resultado fue la violencia"
MENTIDA NÚMERO 4, dintre del mateix govern israelí han sorgit veus crítiques i reclamen que es deixi de culpabilitzar els activistes per desviar l'atenció.

"ACOM deplora el trágico resultado en víctimas de la acción de esta mañana, pero responsabilizamos totalmente de lo sucedido al gobierno terrorista de Hamas que ha organizado un acto mediático con el objetivo de una escalada que sirva a sus deplorables intereses."
MENTIDA NÚMERO 5, Hamàs és cupable de molts mal, però no d'aquest. Alts comandaments de l'exèrcit israelí reclamen una investigació independent, fet al que es nega el govern.

"ISRAEL te tot el dret e perseguir als terroristes on s'amaguin"
"defensar-se de terroristes no és punible"
MENTIDA NÚMERO 6, encara que el Govern d'Israel no hi estigui d'acord i pel que veig vosaltres tampoc, NO S'HI VAL TOT, hi han unes lleis i unes normes que Israel hauria de complir. Per posar un exemple, el GAL va ser il·legal i perseguit.
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
vilaboi

avatar

Nombre de missatges : 43
Registration date : 26/01/2010

MissatgeAssumpte: Re: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   Dl Jun 07, 2010 6:35 pm

La sorna com diu vostè no és un atac personal, per tant aqui el que menteix és vostè, es contradiu en els seus termes, en quant a les seves especulacions sobre la meva personalitat no li donaré el gust de contestar-li, no ofèn qui vol sinó qui pot, Shalom (no discuteixo mai amb fanátics Sr. com la meva insígnia diu els enemics fanátics en el camp de batalla. Sempre amb Israel.Shalom bandera Israel 4
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Joel Català

avatar

Nombre de missatges : 299
Localisation : Catalunya
Registration date : 21/06/2007

MissatgeAssumpte: Re: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   Dl Jun 07, 2010 6:40 pm

Dissident:

Hamàs (1) manté segrestat a un soldat israelià, i a més ho fa sense les mínimes condicions humanitàries, (2) ha imposat un règim del terror a Gaza, (3) agredeix contínuament a Israel a través del llançament de Qassams i d'altres coets, i (4) organitza incursions i agressions contínues a través de les fronteres de Gaza amb Israel, entre d'altres fets criminals.

Tots aquests crims de Hamàs legitimen i fan legal el bloqueig de Gaza, i tota acció d'individus i organitzacions encaminada a provocar la fi del bloqueig a Gaza es pot tipificar de suport a Hamàs. Per tant, vostè, "Dissident", està donant suport a Hamàs.

Israel està legitimat per acabar amb el règim de Hamàs a Gaza i reocupar el territori per tal d'imposar-hi el seu control en el moment que consideri oportú.

I ho afirmo aquí i ara per a que li quedi clar a tothom: el poble jueu i l'estat d'Israel tindran sempre el meu suport.
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari http://lazerbrody.net
Dissident

avatar

Nombre de missatges : 16
Registration date : 01/06/2010

MissatgeAssumpte: Re: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   Dl Jun 07, 2010 9:50 pm

A mi m'acusa de fanàtic? Digui'm en que es basa. Sap quin significat té aquesta paraula Sr. Militar?

fanàtic/a: Que sustenta una creença o una opinió, especialment religiosa, amb intemperància i sense sentit crític.

Som esclaus de les nostres paraules, i vostè de les seves: "Sempre amb Israel".On queda aquí el sentit crític? S'ha esfumat? Vostè és un fanàtic en tota regla.

Apart de mentides, com vostè bé assenyala, aquí hi ha molt de fanatisme, en aquest cas fanàtics del govern d'Israel. Però no és patrimoni únicament seu, no pateixi.

Per exemple, observem les paraules de vostè, Joel Català:

"tota acció d'individus i organitzacions encaminada a provocar la fi del bloqueig a Gaza es pot tipificar de suport a Hamàs."
FANATISME NÚMERO 1, els jueus alemanys que també volen acabar amb el bloqueig també donen suport a Hamàs?

"Per tant, vostè, "Dissident", està donant suport a Hamàs."
FANATISME NÚMERO 2, vostè aplica el clàssic "si no estàs amb mi, estàs contra mi. No existeixen matisos per a vostè?

"Israel està legitimat per acabar amb el règim de Hamàs a Gaza i reocupar el territori per tal d'imposar-hi el seu control en el moment que consideri oportú."
FANATISME NÚMERO 3, Israel, encara que vostè no ho tingui massa en compte no és l'amo i senyor del món, hauria de tenir en compte i seguir les lleis i normes, i les indicacions d'organitzacions internacionals i per què no, els DRETS HUMANS.

"el poble jueu i l'estat d'Israel..."
FANATISME NÚMERO 4, el poble jueu i l'estat d'Israel són coses ben diferents.

"... i l'estat d'Israel..." tindran sempre el meu suport."
FANATISME NÚMERO 5, justament això és la definició de fanàtic. Si demà llencen una bomba atòmica també tindrien el seu suport incondicional?
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
vilaboi

avatar

Nombre de missatges : 43
Registration date : 26/01/2010

MissatgeAssumpte: Re: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   Dt Jun 08, 2010 10:32 am

"Sempre amb Israel" es se fanàtic, veu com vostè té perjudicis. No es pot estar amb un pais perquè t'agradi perquè els admiris sabent que tenen defectes com tots, te vostè perjuícios antisemitas pregunto, en canvi si dic sempre amb Catalunya (soc Català) llavors també sóc fanàtic, i si ho diu la meva dona que no va néixer en Catalunya, que és una traïdora.senyor vostè no s'assabenta, en aquest fòrum som el que som i estem orgullosos, si vol discutir, em sembla bé però no emboliqui; parafernalia militar vostè sap que el millor president de la Genralitat de Catalunya fou un coronel, demagogía no per favor, i que un dictador com Mussolini era periodista, que té a veure una cosa amb una altra, té vostè massa perjuídicisis. Per cert no m'a contestat vostè a la meva pregunta TÉ DRET A L'EXISTÈNCIA L'ESTAT D'ISRAEL. Sempre amb Israel. Est pot ser fanàtic politic. Shalom bandera Israel 4
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Joel Català

avatar

Nombre de missatges : 299
Localisation : Catalunya
Registration date : 21/06/2007

MissatgeAssumpte: Re: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   Dt Jun 08, 2010 12:29 pm

Dissident escrigué:
Per exemple, observem les paraules de vostè, Joel Català:

"tota acció d'individus i organitzacions encaminada a provocar la fi del bloqueig a Gaza es pot tipificar de suport a Hamàs."
[...] els jueus alemanys que també volen acabar amb el bloqueig també donen suport a Hamàs?
Efectivament, senyor "Dissident", aquests jueus alemanys donen suport a Hamàs. Tothom qui vulgui acabar amb el bloqueig, sigui qui sigui, ja sigui per "humanitarisme" o per mala fe, està donant support a Hamàs; precisament perquè el bloqueig està destinat a tallar el subministre d’armament d’aquesta organització terrorista, que té l'objectiu fundacional d'exterminar Israel.


Dissident escrigué:
"Per tant, vostè, "Dissident", està donant suport a Hamàs."
[...] vostè aplica el clàssic "si no estàs amb mi, estàs contra mi. No existeixen matisos per a vostè?
És clar que existeixen matisos: vostè dóna suport a Hamàs “de boquilla”, que sempre és menys greu que el que fan els propis terroristes.


Dissident escrigué:
"Israel està legitimat per acabar amb el règim de Hamàs a Gaza i reocupar el territori per tal d'imposar-hi el seu control en el moment que consideri oportú."
[...] Israel, encara que vostè no ho tingui massa en compte no és l'amo i senyor del món, hauria de tenir en compte i seguir les lleis i normes, i les indicacions d'organitzacions internacionals i per què no, els DRETS HUMANS.
Vostè, senyor “Dissident”, va d’extrem a extrem. Israel no és l’amo del món però legalment té dret a reocupar un territori que està controlat per un règim terrorista hostil. Aquesta reocupació estaria en plena harmonia amb els Drets Humans, començant, per exemple, per alliberar el soldat segrestat Guilad Shalit i per restablir el ple dret a la vida dels ciutadans de Sderot.


Dissident escrigué:
"el poble jueu i l'estat d'Israel..."
[...] el poble jueu i l'estat d'Israel són coses ben diferents.
I què? L’estat d’Israel és la llar nacional del poble jueu.


Dissident escrigué:
"... i l'estat d'Israel..." tindran sempre el meu suport."
[...] justament això és la definició de fanàtic. Si demà llencen una bomba atòmica també tindrien el seu suport incondicional?
No pateixi, senyor “Dissident”: si demà Israel llença una bomba atòmica, no serà contra cap règim democràtic.

El meu suport a l’estat i el poble jueu no impedeixen que em reservi el dret a criticar-los de la mateixa manera que es critica a un aliat estratègic i amic de l’ànima.
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari http://lazerbrody.net
Dissident

avatar

Nombre de missatges : 16
Registration date : 01/06/2010

MissatgeAssumpte: Re: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   Dj Jun 10, 2010 2:07 am

Joel Català, permeti'm agrair-li d'entrada el seu to. Amb vostè s'hi pot dialogar tot i no coincidir absolutament en cap posicionament, i és l'únic que fins ara ha manifestat la bondat que pot tenir per a tothom contraposar les seves idees.

Dit això, no repetiré el que ja li he comentat recentment en d'altres fils però si sobre els dos darrers punts.

"L’estat d’Israel és la llar nacional del poble jueu."
Això ho pot considerar vostè i una gran part del judaisme, però no pas tots. Així que la llar nacional dels jueus no hauria de ser imposada ni proclamada considerant tots aquests jueus ciutadans de diferents estats del món que no pensen d'aquesta manera.

"No pateixi, senyor “Dissident”: si demà Israel llença una bomba atòmica, no serà contra cap règim democràtic."
Se n'adona? Està legitimant un atac nuclear d'Israel contra un altre país pel fet de que aquest no sigui democràtic. I la pobre gent que pateix l'opressió? També hagués estat bé que bombardegessin nuclearment València o Barcelona la dècada dels 40?

vilaboi, dir "Sempre amb Israel" és sinònim de fanatisme, perquè implícitament reconeix la seva manca de sentit crític.

La meva pàtria són el Països Catalans i per la seva llibertat faria el que no he fet mai per ningú. Però si el dia demà som independents i el govern català comet algun crim jo no estaré del seu cantó, sempre no.

Perdoni que utilitzi la següent paraula, però la frase que ha dit "Es pot ser fanàtic polític" és una absoluta estupidesa. Els fanatismes mai són bons, ni polítics, ni religiosos, ni esportius. Si vostè vol ser-ho, endavant, n'és lliure, però tingui present que ho és i que està mancat de criteri per opinar.

Té raó, li reconec que no soc precisament un amant de la parafernàlia militar, a diferència de vostè. Això no implica que no cregui en la necessitat dels exèrcits, però mai m'ha fet gaire gràcia la forta identificació dels pobles amb els seus exèrcits, crec que facilita l'existència d'un clima no pacífic i forja caràcters violents. Si un anhelat dia una Catalunya Independent disposa de tropes de defensa, l'emblema d'aquestes no serà la meva identificació, no ho considero necessari. De totes formes, entenc que és un tema força discutible, i la seva profunda estimació per l'exèrcit el faran no entendre les meves paraules.

Ah! i me'n oblidava, per a que li quedi ben clar:

ISRAEL I PALESTINA TENEN DRET A EXISTIR
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
vilaboi

avatar

Nombre de missatges : 43
Registration date : 26/01/2010

MissatgeAssumpte: Re: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   Dj Jun 10, 2010 9:46 am

Sempre amb Israel -NO ÉS FANATISME- és la seva opinió equivocada segons el meu parer, ja li explicat perquè, estar amb un país NO SIGNIFICA- no adonar-se dels errors si els comet, no he dit això mai. Estic i estaré amb Israel encerti o s'equivoqui a entès? El que no li consenteixo és que m'insulti, jo en cap moment ho he fet, que és això d'una absoluta estupidesa, i com que no hi ha fanàtics politicos anem home. Però li repeteixo no consenteixo que m'insultin i em falti el respecte. El que li passa a vostè és que li he encertat de ple. Quant a la llibertat dels Paises catalans, li aplaudeixo almenys estem d'acord en quelcom, però posis a la cua jove. Parafernafia militar cap és un logotip i gens més, vostè treu conclusions falses. I li repeteixo vostè no em falti el respecte i sigui eduacat. si le cou quelcom digue-lo però sense faltar. Sempre amb Israel Shalom estelada bandera Israel 4
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
espiadimonis

avatar

Nombre de missatges : 325
Registration date : 22/01/2007

MissatgeAssumpte: Re: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   Dj Jun 10, 2010 3:28 pm

En dissident diu: "Israel i Palestina tenen dret a existir". Perfecte. Jo també ho crec així. Ara només cal que ens digui què ha de fer Israel quan, des de la seva fundació, TOTS els seus veïns la volen fer desaparèixer. Creu vostè que els ha de fer el favor de renunciar a defensar-se i deixar-se "llançar al mar"? Ha de callar davant de llançaments sistemàtics de coets contra la població civil? Em pot dir quin país del món aguantaria aquestes agressions sense contestar-les? Per què no es manifesta amb la mateixa vehemència davant les agressions turques als kurds? Per què no es queixa quan a Gaza ÉS IMPOSSIBLE demanar cap comissió d'investigació per esbrinar les múltiples atrocitats comeses pel govern de Hamàs? S'ha preguntat mai per què a Israel els àrabs hi poden viure sense problemes amb plenes garanties democràtiques (i fins i tot, com vostè admetia en un seu missatge, poden obtenir una acta de diputat, prova palmària de la total tinença de drets civils) i a Gaza només hi ha un jueu i encara hi és retingut contra la seva voluntat?
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari http://espiadimonis.blogspot.com/
Joel Català

avatar

Nombre de missatges : 299
Localisation : Catalunya
Registration date : 21/06/2007

MissatgeAssumpte: Re: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   Dj Jun 10, 2010 6:07 pm

Dissident escrigué:
Joel Català, permeti'm agrair-li d'entrada el seu to. Amb vostè s'hi pot dialogar tot i no coincidir absolutament en cap posicionament, i és l'únic que fins ara ha manifestat la bondat que pot tenir per a tothom contraposar les seves idees.
Gràcies.

Però la veritat és que pràcticament ningú d'aquest forum filo-sionista s'ha negat declaradament a dialogar amb vostè. I això que, segons vostè, la majoria de supporters d'Israel som uns maniqueus i uns fanàtics.


Dissident escrigué:
"L’estat d’Israel és la llar nacional del poble jueu."
Això ho pot considerar vostè i una gran part del judaisme, però no pas tots. Així que la llar nacional dels jueus no hauria de ser imposada ni proclamada considerant tots aquests jueus ciutadans de diferents estats del món que no pensen d'aquesta manera.
El sentit comú dicta que ser un apàtrida no és normal, i per tant Israel és la llar nacional dels jueus, i ningú imposa a cap jueu a la diàspora a ser ciutadà d'Israel.

Dissident escrigué:
"No pateixi, senyor “Dissident”: si demà Israel llença una bomba atòmica, no serà contra cap règim democràtic."
Se n'adona? Està legitimant un atac nuclear d'Israel contra un altre país pel fet de que aquest no sigui democràtic. I la pobre gent que pateix l'opressió? També hagués estat bé que bombardegessin nuclearment València o Barcelona la dècada dels 40?
No arribi a conclusions precipitades, Sr. Dissident: vostè sap perfectament que el règim no democràtic al que em refereixo és l'Iran.


Dissident escrigué:
ISRAEL I PALESTINA TENEN DRET A EXISTIR
"Palestina" és un terme geogràfic inventat pels romans al qual, per raons històriques i de justícia, només es pot adscriure la nacionalitat jueva. De fet, a l'època del Mandat Britànic, els anomenats oficialment "palestins" eren els jueus, i els àrabs rebutjaven aquesta denominació, preferint ser anomenats "egipcis" i "sirians del sud". Si vostè es refereix al dret dels àrabs a tenir un estat, ara no en tenen un, sinó 22.
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari http://lazerbrody.net
MarKraft

avatar

Nombre de missatges : 4
Age : 24
Localisation : Vic
Registration date : 04/09/2010

MissatgeAssumpte: Re: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   Ds Set 04, 2010 3:18 pm

Fed Up escrigué:
La cosa més evident és la intenció dels "activistes" a provocar morts.
Aconsello mirar aquest video abans de tragar-te la demagògia barata de l'article citat:

https://www.youtube.com/watch?v=0LulDJh4fWI&feature=player_embedded

Si seguexes creient que el cas ha sigut un de brutalitat injustificable contra un grup de "pacifistes", doncs, serà perquè la demagògia et segueix cegant.

I això es pacifisme?? Hahahaha.. morus incompresos.

Nah, òbviament si que hi anava gent pacifista al vaixell però segur que algun partidari de Hamas i companyia hi estaven 'convidats'.
La gent s'oblida de què l'estat d'Israel actua des de la intel·ligència. A què em refereixo? Doncs que segur que el Mosad o algun altre cos d'intel·ligència tenia informació de primera mà sobre la situació.

Home almenys jo si fos un soldat de l'helicòpter preferiria que als diaris poses: "Moren 10 civils" que "Moren 10 soldats".
La frase de "Cobarde vivo o héroe muerto" no val per res, ja que Occident careix de sentit de l'honor Evil or Very Mad
I com dic jo, la actuació de la premsa internacional en aquest cas es una literal 'patada' als collons carregada de subjectivitat.

Aclaro que només es la meva opinió, si s'organitza un debat no aniré amb aquests aires.
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Contenido patrocinado
MissatgeAssumpte: Re: Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts   

Tornar a dalt Ir abajo
 
Una diputada israeliana creu que l'exèrcit volia morts
Tornar a dalt 
Pàgina 1 de 1

Permisos d'aquest fòrum:No pots respondre a temes en aquest fòrum
Catalunya Israel :: Catalunya Israel :: Fòrum d'actualitat-
Canviar a: